2016. november 5., szombat

Kreatív újrahasznosítás



A IV. Regionális Szimpózium keretein belül megszervezett pályázatra, amelynek témája hulladékok újrahasznosítása volt, nagyon sok óvónő/ tanítónő küldte el csoportja vagy kisdiákjai munkáját.

A beérkezett munkákat Bálint-Benedek Magdolna földrajz és technika szakos tanárnő és Tőkés Réka rajz szakos tanár zsűrizték, mindketten iskolánk munkatársai

A munkák értékelésénél, elsősorban a tematika betartását vették figyelembe, aztán a korosztálynak megfelelő kreativitási készséget, a pontos/esztétikus kidolgozásmódot, a sokszínűséget anyagok és színek gazdag váltakozását értve ezalatt, és nem utolsó szempont volt a funkcionalitás, miszerint az adott tárgy amelyet a gyerekek elkészítettek, nemcsak díszként, hanem valamilyen használati elemként is szolgál. Mint például a műanyag karikákból készült szatyor, a színes gombokból készített falvédő vagy a kartonból és színes őszi levelekből készített madáretető.
Mindnyájan nagy igyekezettel és szorgalommal dolgoztak, amihez csak gratulálni tudunk, és kívánjuk, hogy ez a fajta szorgalmuk, tenni akarásuk és ötletességük megmaradjon és kamatoztassák a későbbiekben úgy a diákok mint az oktatók egyaránt.







 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.