2016. június 13., hétfő

Nem a ruha teszi az embert – de egy kicsit mégisAz SZKA-nál megnyert pályázatunkkal iskolánk elemi tagozatos kórusának fellépő öltözetét kívántuk biztosítani, amelyet el is értünk. Nagyon szép kislány és kisfiú együttesek készültek, népies stílusban. Az öltözet viselésekor egységes megjelenés valósult meg, amellyel az összetartozásukat is jelképezte, nem utolsósorban esztétikailag is megfelel a gyerekek elvárásainak. Igényességet, komolyságot, tartást adott tanulóinknak az új ruhák viselete.
Az elkészült ruhák iskolánk ballagási ünnepségén kerültek bemutatásra, a kórusegyüttes ebben az öltözetben énekelte végig műsorát.
Egy igényes hozzáállást eredményezett az új ruha legutóbbi fellépésükkor, büszkeséget és komolyságot a munka iránt, amit végztek. A hallgatóság visszajelzése is azt tükrözi, hogy esztétikus, szemet gyönyörködtető, ha egy csapat egységes öltözetben énekel.
Egy-egy lehetőséget, meghívást elfogadni egy együttes számára csak úgy lehet, ha alkalomhoz illően és méltóan tud megjelenni az adott rendezvényen, eseményen. Úgy gondoljuk, a továbbiakban bátrabban élhetnek a kínálkozó lehetőségekkel, ugyanis az öltözet problémája teljes mértékben megoldódott, így több, változatosabb lehetőséget kínálhatunk tanítványainknak a megmutatkozásra, több fellépési célt tűzhetnek maguk elé, amellyel motiváljuk, továbbéltetjük közös éneklésüket.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.